Nieuws

  1. Nieuwe Smaak en Vermaak fietsroutes langs de Regge

    Nieuwe Smaak en Vermaak fietsroutes langs de Regge

    Diepenheim 11 april 2018 - Vanaf 20 april is een nieuw fietsboekje verkrijgbaar met daarin drie Smaak en Vermaak routes langs de Regge. De routes laten fietsers kennis maken met de bijzondere natuur en bezienswaardigheden van het Reggedal. Onderweg bieden streekproducenten hun lokale lekkernijen aan. De routes worden op 20 en 21 april feestelijk geopend tijdens het Reggedal Fietsweekend.

  2. Twente Marketing klaar voor toeristisch seizoen 2018

    Twente Marketing klaar voor toeristisch seizoen 2018

    Twente heeft zoveel moois te bieden, niet voor niets wordt het meest oostelijke deel van Overijssel, ook wel het Landgoed van Nederland genoemd. Reden voor Twente Marketing om dit seizoen wederom met inspirerende informatie op de markt te komen in de vorm van een magazine en plattegrond. Daarnaast brengen de gezamenlijke VVV’s en Twentse Tourist Info’s (TTI’s) de recreatiekrant uit. Deze week wordt dit verspreid onder onze partners, stakeholders en de Twentse Tourist Info’s.

  3. Museum No Hero werkt samen met SVH Meesterkok Lars van Galen

    Museum No Hero werkt samen met SVH Meesterkok Lars van Galen

    Delden, 1 maart 2018 – Op 15 April 2018 opent Museum No Hero zijn deuren voor het publiek. Voor het museumrestaurant heeft No Hero de samenwerking gezocht met sterrenchef Lars van Galen en zakelijk compagnon Richard van den Hoeven van ’t Lansink, beiden uit Hengelo, Overijssel.